Grådige Stortingspolitiker som gir seg selv et lønnstillegg på 26.000 kroner svikter pensjonistene

Folkens den store politiske skandalen i lønnsoppgjøret er nå et faktum! For fjerde året på rad taper våre pensjonister kjøpekraft i forhold til resten av befolkningen med et tillegg på bare 1,92 prosent. 

Noe som er skammelig og helt uakseptabelt. Demokratene hadde etter tre magre år – helt klart forventet mye bedre av regjeringspartiene Høyre, FrP og Venstre og de aller fleste andre stortingspartiene som uten å “blunke” bevilger seg selv en lønnsøkning på hele 26.000 kroner – fra 928.602 kroner i året til 954.602 kroner som er en prosentvis økning på 2,8 prosent.

Da er det uforståelig at pensjonistene som har lite fra før og som har vært med å bygge Norge – blir avspist med smuler og få kroner. Dette er rett og slett umoralsk og lite gjennomtenkt av det store flertallet av grådige stortingspolitikere som helt klart – har god nok lønn fra før. Nok er nok, sier jeg.

Vidar Kleppe Tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder for Demokratene

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *