En moderat imam synger ut

Muslimer er ikke glade i sine egne land. Så de kommer til andre land og er faktisk frie. Problemet er imidlertid det de velger å gjøre med friheten. Og det noen av dem velger å gjøre, er ikke ting man vil ha i andre land.

Imam Tawhidi er en av verdens mest beryktede religiøse lærde. Han lever under konstant trussel om angrep for sine syn på islam og islamsk historie. Tommy Robinson ønsket å vite mer om imamen som vil forlate Hadithene. Imamen sier også at Sadiq Khan, den muslimske ordføreren i London, ikke er egnet til å drive en McDonald’s. Imam Tawhidi uttaler seg positivt om den omstridte islamkritikeren Tommy Robinson. Han ønsker å reformere islam, men tror egentlig ikke at det er mulig.

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *