Abbas: Holocaust skyldtes jødenes «sosiale oppførsel»

Den palestinske myndighetens president Mahmoud Abbas benyttet seg av et sjeldent møte i det palestinske nasjonalrådet nylig til å holde en lang tale mot den jødiske historien i Israel. Utryddelsen av seks millioner jøder mente han jødene langt på vei selv hadde skylden for. Holocaust ble utløst av jødenes «sosiale oppførsel», hevdet han.

Han uttalte at Holocaust ikke var et resultat av antisemittisme, men skyldes jødisk “sosial atferd” og økonomiske forhold” og hevdet at Adolf Hitler faktisk hadde gjort det lettere for innvandring av jøder til Israel, skriver Breaking Israel News.

Abbas sitert den kontroversielle boken “Den trettende stammen” av Arthur Koestler, som hevder at Askenazi-jøder ikke er ekte jøder, men etterkommer av Khazarene. Han kalte Israel “et kolonialt prosjekt som ikke har noe å gjøre med jødedommen” og sa at “de som søkte en jødisk stat var ikke jøder.”

Holocaust har lenge vært fascinert for Abbas, skriver Breaking Israel News. Hans doktorgradsavhandling, “Forbindelsen mellom nazistene og lederne av den sionistiske bevegelsen 1933-1945” ble fullført i 1982 ved «Folkets vennskapsuniversitet» i det gamle Sovjetunionen, og publisert i 1984 som en arabisk bok. Abbas hevdet at sionister hadde medvirket i Holocaust, som Abbas dessuten mener er overdrevet i omfang.

https://www.breakingisraelnews.com/106913/abbas-holocaust-was-result-of-jewish-social-behavior/?utm_source=Breaking+Israel+News&utm_campaign=5afe661812-BIN_evening_5_18&utm_medium=email&utm_term=0_b6d3627f72-5afe661812-86954221&mc_cid=5afe661812&mc_eid=9d2d6939aa

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *