Ungarns valg viste at velgerne vil stanse innvandringen

“Ungarn er et land av modige mennesker,” sier den ungarske statsministeren Viktor Orban i et intervju på TV etter den store valgseieren nylig. «”Ungarn er et land av modige mennesker, dette er vårt kontinent, dette er vårt hjemland, vårt store hjemland. Vi elsker det, og vi vil at fremtiden skal være like sterk som de vellykkede årtiene bak oss, ” sa statsministeren.

I talen fremhevet Orban hvordan valget har satt søkelyset på innvandringsproblemet som plager Europa. “Ungarn er det modige landet som gjorde det klart for hele Europa under valget at de vil ha ærlig og klar tale og vil kalle det problemet som plager dette kontinentet med sitt navn,” sa statsministeren til Ekko-tv.

Orbán bemerket at han i oppkjøringen hadde oppfordret velgerne til å forstå at valget kunne bestemme Ungarns skjebne i flere tiår.

Statsminister Orbán sa også at han ønsker at Ungarn skal holde føttene på bakken og være klar over virkeligheten. Han mente at det europeiske kontinentet ikke klarer å snakke åpent om problemene som plager det.

«Det handler ikke store og små nasjoner, men om modige nasjoner og modige mennesker,” sa den ungarske statsministeren. “Ungarn er et land av modige mennesker,” la han til.

http://abouthungary.hu/news-in-brief/pm-orban-landslide-victory-proves-people-want-honest-and-clear-speech-and-to-highlight-migration-problem-plaguing-europe/

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *