Morrissey med klar oppfordring: Stem på «First Britain»

Den verdenskjente sangeren Morrissey, tidigere frontsanger i The Smiths, fikk mye kritikk da han nylig erklærte sin støtte til lederen av det nystiftede partiet «First Britain». Nå går han lengre og oppfordrer på sin hjemmeside alle briter til å stemme på partiet. «Det er bare ett britisk politisk parti som kan beskytte vår sikkerhet,» skriver han. «Det partiet er for Storbritannia».

«Vennligst gi dem en sjanse. Hør på dem. Ikke bli påvirket av MSM’s tyrannier som vil fortelle deg at For Storbritannia er rasistisk eller fascistisk – vennligst tro meg, de er det motsatte! vær så snill,» oppfordrer den verdenskjente artisten. First Britain har som viktigste slagord: «reduser innvandringen», «avslutt islamiseringen av Storbritannia», og «beskytt britisk kultur».

Morrissey han ikke mye godt å si om de andre partiene: Labour (Arbeiderpartiet) er håpløst naivt. Theresa Mays politikk har gjort Storbritannia til et internasjonalt mål. BBC har stengt ned. «Det ensomme venstre» er bare opptatt av offerkulturen,» mener han. «For Storbritannia» vil holde det britiske samfunnet sammen. Vold er ikke veien fremover,» legger han til.

Anne Marie Waters er leder for det nye partiet. Hun tapte valget om å bli ny leder for Ukip, United Kingdom Independens Party, etter at Nigel Farage trakk seg tilbake.  Hun startet sitt eget parti «For Britain».

«I et intervju publisert på hans egen nettside før den siste oppfordringen til å støtte «First Britain» , sier Morrissey blant annet at «halalslakt er ondskap», at han blant annet derfor støtter det høyreradikale partiet For Britain og at Storbritannias statsminister Theresa May «ikke kan si sitt eget navn med mindre det er skrevet ned på et ark foran henne», skriver Dagbladet. I tillegg hevder de verdensberømte sangeren at «venstresiden har glemt at Hitler var på venstresiden».

Den verdenskjente sangeren er kjent som en stor dyrevernforkjemper. Han er negative til monarkiet, og motstander av innvandring. Dessuten har han gitt stor støtte til Israel, selv om han også er imot deres slaktemetode.

Anne Marie Waters er selvsagt takknemlig for støtten. Som også ble utrykt i forbindelse med en konsert. Hun sendte et takkebrev der hun skriver at Morrissey åpenbart en person med mot til å fortelle det som det er. «Faktisk, jeg mistenker at du og jeg har noen ting til felles. Jeg har alltid trodd på å si rene fakta, og det er det som vil bringe suksess for Storbritannia,» skriver hun.

Hun anklager i brevet, utlagt på Morrisseys nettside, politikerne for ikke å ta hensyn vanlige folk. «Ingen hører på personen som går ut av sengen, tar bussen til jobb, betaler sine regninger, reiser sine barn og forblir innenfor loven. Deres meninger betyr ingenting for en politisk elite som ser verden som sitt sjakkbrett. Menneskelig liv er et spill de spiller i Westminster. De har ingen rett, og vi vil ta tilbake kraften som med rette tilhører oss,» skriver hun.

Og hun gir støtte til Morrisseys største kjepphest: «Som deg, føler jeg en sterk medfølelse for dyr, og våre retningslinjer for dyrevelferd er svært nær hjertet mitt. Jeg har to hunder ved siden av meg mens jeg skriver dette, og jeg vet hvor fantastisk og smart og kjærlig og kjærlig de er. Menneskets behandling av dyr er en av de mørkeste aspektene, og jeg tror at vi må forandre dette, for vår egen skyld og for dyrene,» skriver hun.

«Takk for dette løftet for Storbritannia. Du er en av de eneste gjenværende britiske ikonene som ikke er solgt ut til

tankepolisen,» avslutter partilederen sitt brev til Morrissey.

Den tidligere Smiths frontmann – har ofte kritisert halal kjøttproduksjon, den islamske metoden for dyre slakting. Han hevder at “halal slakting krever sertifisering som bare kan gis av Isis ’tilhengere”, og beskrevet det som “ondt”, skriver The Guardian.

Halal slakting involverer levende dyr som får halsen kuttet og deres blod dreneres. De aller fleste halal kjøttprodusentene slår dyrene bevisstløse før de dreper dem, akkurat som de gjør i ikke-halalproduksjon. For å utføre halalslakting i Storbritannia må du være muslim med kompetansesertifikat fra Food Standards Agency, og jobbe i et godkjent slakteri.

Men Morrissey godtar heller ikke slakting der dyrene er bedøvet, og sammenlikner det med voldtekt. Han blir sitert av The Guardian for å si: “Hvis du bruker begrepet” human slakting “, kan du godt snakke i form av” human voldtekt “.

I sin artikkel på hjemmesiden kritiserer han statsminister Theresa May for å kalle den muslimske Eid al-Adha-festivalen for en “gledelig feiring”, samtidig som millioner av dyr får halsen skåret av for å markere anledningen. «Jeg lurer på hva slags medfølelse hun kan ha», skriver han.

Har den britiske artisten Steven Patrick Morrissey, ofte kjent med ganske enkelt etternavnet Morrissey, omfavnet den alternative høyrebevegelsen, eller er han bare et levende bevis på at ikke alle kjendiser i Storbritannia er moralsk feige, spør avisen Spectator.

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *