Bompenger ødlegger familieøkonomien

Ved de siste kommunevalgene har Kristiansand Høyre ovenfor velgerne garantert at partiet ikke ville godta økte bompenger og rushtidsavgift i Kristiansand. På tross av denne garantien har Høyre som sier de er imot rushtidsavgift i Kristiansand – godtatt en høyere bompenger, flere bomstasjoner og rushtidsavgift i Kristiansand.
   
Vidar Kleppe Gruppeleder for Demokratene i Kristiansand
En ekstra avgift på bilistene som Høyre og Frp regjeringen “ser ut” til å trives godt med. Det gjør ikke saken bedre, at det nå planlegges en dramatisk økning av dagens høye takster og flere bomstasjoner.
Daglig så settes det nå nye Norges og verdensrekorder i bompenger og rushtidsavgift innkreving i Norge. Dette administrert av en samferdselsminister fra Frp, som kommer fra et partiet som ovenfor velgerne garanterte at alle bomstasjoner skulle rives – om Frp kom i regjering.
Fra flere “Frp-topper” blir bompenger og rushtidsavgift omtalt som landeveis-røveri. Et landeveis-røveri ovenfor norske bilister som Frp sin samferdselsminister “med stødig hånd” administrerer.
Grunnet overnevnte har jeg derfor tatt denne saken opp politisk i Kristiansand bystyre gjennom flere forslag og en interpellasjon der jeg da stilte høyre-ordføreren følgende spørsmål: Når skal Kristiansand Høyre i samarbeid med “flertallspartiene” KrF, SP, Frp, Venstre og Pensjonistpartiet som styrer Kristiansand – avvikle rushtidsavgiften i og rundt Kristiansand?
Svaret var nedslående – og jeg tolker det dessverre som om at rushtidsavgiften og bomstasjonene aldri vil bli fjernet i og rundt Kristiansand. Eller tar jeg helt feil, Harald Furre, høyre-ordfører i Kristiansand?
Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *