Politiet stoppet intervju med ungt barnevernoffer

En 16 år gammel ung jente ble fratatt foreldrene etter at de hadde klaget til skolen på at den ikke gjorde noe for å hindre mobbing. De klaget til fylkesmannen og fikk medhold. Deretter grep barnevernet inn og tvangsplasserte henne på institusjonen Milepælen på Årnes.

Rune Fardal, som i årevis har kjempet mot barnevernet intervjuet den unge jenten. Da dukket politiet opp. De hadde fått oppringning fra institusjonen om at hun var kidnappet.

Fardal tok opp hele seansen på video. Politiet stoppet intervjuet. Det var ikke tilstrekkelig at han hadde fått tillatelse både for moren og jenten. Hun var underlagt Milepælen som ikke ønsket et intervju. Men før politiet fikk stanset opptaket fikk hun fortalt om mobbing og mistrivsel og ønske om å lomme tilbake til sine foreldre i Oslo.

De hele saken her.

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *