Hamas forsøker å skape voldelig konflikt

Hamas skyver igjen kvinner og barn foran seg for å skape opprør mot Israel. Ifølge dagens medier er 17 000 palestinere plassert langs grensen og flere er drept i det Hamas påstod skulle være en fredelig demonstrasjon.

Denne måneden har minst fire terrorister fra Gaza tatt seg inn i Israel, og i går natt ble en palestinsk «bonde» drept av israelske grensevakter da han midt på natten beveget seg mot grensen.

Alle land har rett til å forsvare sine grenser, og Israels frykt er at menneskemassen skal angripe grensegjerdet og bryte det i stykker. Da vil tusenvis av palestinere kunne ta seg inn i Israel, inkludert mengdevis av terrorister. Derfor må de israelske grensevaktene holde demonstrantene på avstand.

Gaza står overfor en bekymringsfull humanitær situasjon, forårsaket av politikken til Hamas, mener nettstedet israelunwired.com.  Hamas og PA har ansvar for å sørge for velferden til Gazas befolkning. I stedet for å ta ansvar, prøver Hamas og palestinske myndighetsledere å sette skylden på Israel, mener nettstedet.

De arabiske lederne bak Gaza-protestene forsøker å presentere den som «fredelig motstand». Noe som allerede er avslørt at den ikke ble. Hamas bruker mer enn 10 millioner dollar på konfrontasjonskampanjen (Kanal 2 nyheter, Israel), og betaler Gazanerne for å delta i demonstrasjonen. Samtidig slo Hams ned på en studentprotest for noen dager siden, og arresterte flere av demonstrantene. Bre Hamas-styrte demonstrasjoner er tillatt på Gazastripen.

Mens Gazas infrastruktur svikter, bruker Hamas sine betydelige ressurser til å kjøpe våpen og missiler og bygge terrortunneler, i stedet for å ta vare på velferden til Gaza-befolkningen.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *