Amerikansk venstreside i tett kontakt med antisemittisk islamist

Den amerikanske politiske venstresiden fortsetter å ha tett kontakt med den kjente islamisten Louis Farrakhan, lederen for he Nation of Islam, melder Fox News, som har intervjuet en kjent skribent og militær offiser, Jeremy Hunt, for å diskutere hvorfor venstresiden gir indirekte støtte til en av USAs mest kjente antisemitter. 11. februar 2016 talte Farrakhan  under et arrangement som markerer 37-årsdagen for Irans islamske revolusjon.

Louis Farrakhan støttet Barack Obama da Obama ble valgt til amerikansk president. Ifølge en tidligere nær medarbeider av Louis Farrakhan hadde de to tett kontakt gjennom flere år, skrev Newamax i en artikkel i 2008. De hadde ifølge Farrakhans medarbeider en “åpen linje» for å diskutere politikk og strategi, enten direkte eller gjennom mellommenn. Ifølge New York Post hadde Farrakhan i 2010 et møte i en hotellbar med den daværende iranske presidenten  Mahmoud Ahmadinejad.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *