Frankrike: Voldelige antisemittiske angrep sprer seg

Antisemittiske angrep har spredt seg i Frankrike. De fleste angrepene skjer i fullt dagslys. Jødene vet at de må være årvåkne. Noen angripere bryter inn i jødiske hjem, fremkommer det av en artikkel fra den amerikanske tenketanken Gatestone Institute.

Presidenten i den franske pro-Israel organisasjon Siona, Roger Pinto, ble i september 2017 slått og anholdt i flere timer av folk som brøt gjennom døren. Sarah Halimi, som var en eldre jødisk dame ble slått og torturert i hennes  leilighet for deretter å bli kastet fra balkongen og drept. Bak drapet stod en muslimsk nabo.

18. januar 2018 ble en av lederne for det jødiske samfunnet i Montreuil i østlige Paris torturert hele natten av to menn som hadde brutt inn gjennom et vindu og hadde angrepet ham mens han sov.

Graffiti på jødisk eide hjem advarer eierne om at de burde “unnslippe umiddelbart” hvis de vil holde seg i live. Anonyme brev med patroner er  plassert i postkasser til jøder. I brevene står det at den neste patronen vil bli skutt inn i mottakerens hode.

Ordet “jøde” er skrevet i store bokstaver på jødiske butikker og restauranter. Nøyaktig som under nazistyret i Tyskland på 30-tallet. På tredje årsdagen av angrepet på et Kosher-supermarked i Paris ble en annen kosherbutikk satt i brann og ødelagt.

“I de siste to årene, har hvert tre rasistiske overgrep i Frankrike vært rettet mot jøder, der jøder representerer mindre enn 1% av befolkningen,” bemerker den siste rapporten utarbeidet av Jewish Community.

https://da.gatestoneinstitute.org/11999/frankrig-islamisk-antisemitisme

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *