Arabisk studieveileder til elev: Du vil rotere på pikken min

En mann som tidligere var dømt for knivtrusler i forbindelse med en ærekonflikt med en rivaliserende arabisk klan, ble ansatt som studentrådgiver på en svensk grunnskole. Det endte med å sende penisbilder til en 14 år gammel jente, skriver den svenske nettavisen Fria Tider. “Du vil rotere på pikken min. Du kommer ikke til å gå i to dager,” skrev han i en tekstmelding til jenten.

Den 25 år gamle araberen, som profilerer seg selv som en overbevist antirasist, ble pålagt å opptre som veileder for skoleledelsen ved Lilla Edet Grunnskole. Ifølge dommen ville han “skape god kontakt med skoleelever, blant annet i forbindelse med skolestuen” og “gjøre det mulig for dem å ta vare på sin skolegang”. Han sier at han var studentrådgiver for nyankomne og at han “fikk til oppdrag å skape vilkår for integrering på skolen”.

Den 14 år gamle jenten fortalte i et avhør at hun raskt kom i kontakt med studentrådgiveren og betraktet ham som en venn. Men etter en stund begynte han å gi henne ubehagelig øyekontakt og kommentarer. Jenten valgte å bryte kontakten med studentrådgiveren “etter at han hadde sendt tekstmeldinger som innebar at hun ville rotere på penisen, og at hun ikke kunne gå i to dager hvis hun hadde sex,” ifølge dommen. Han sendte også et bilde av sin penis til henne via Snapchat.

Den 25 år gamle araberen hevder selv at han bare har “støttet” og “vært der for” jenten. “Jeg har sett meg selv som en modell for ungdommen, og jeg har hjulpet alle som har kommet til meg,” sier han.

Tingretten i Vänersborg dømte mannen i desember i fjor til 40 daglige bøter for seksuelt misbruk. Han vil også måtte betale 8000 i erstatning til jenten.

Den 25 år gamle mannen har tidligere blitt dømt for forbrytelser. I oktober 2009 ble han dømt for ulovlige trusler i forbindelse med en ærekonflikt med en annen arabisk familie, som han trodde krenket sin mor, skriver Fria Tider.

«Jeg skal drepe deg, jeg skal drepe familien din, jeg sender min sønn for å brenne leiligheten din og knulle datteren din», sa moren hans på arabisk da hun ringte den andre familien. Sønnen tok deretter med to kniver og prøvde å komme inn i rivaliseringsfamiliens hus. Han ble imidlertid stoppet i siste øyeblikk av to politibetjenter som var på stedet.

http://www.friatider.se/kriminell-anst-lldes-f-r-att-integrera-skola-skickade-penisbilder-till-14-ring

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *