Afrikansk kvoteflyktning fikk lav straff, fortsatte å trakassere jenter

I sommer ble en 27 år gammel afrikaner dømt av en svensk domstol for seksuelle trakasseringer av flere kvinner og unge jenter. Blant annet satt han seg på en benk på sentralbanestasjonen i Stockholm, mellom bestemoren og en elleve år gammel jente, og begynte å kladde jenten på låret. Nå er han allerede på frifot og har fortsatt med de samme aktivitetene.

Afrikaneren var dømt for flere andre typer lovbrudd før han ble dømt for de seksuelle trakasseringene i sommer, men fikk likevel kun en mild straff, som innebar at han var ute av fengslet allerede i oktober. De straffene han til nå har fått har vært for korte til å medføre utvisning fra Sverige, slik at han kan fortsette med sin høyst tvilsomme oppførsel i den svenske hovedstaden. Til tross for at en av dommene innbefattet et voldtektsforsøk. 27-åringen kom til Sverige som kvoteflyktning fra Burundi.

Den alvorligste hendelsen han nå må stå til rette for beskrives slik: En ung jente var på vei hjem fra skolen og var på ettermiddagen den 7 november 2017 på T-banen ved Kungsträdgården i Stockholm. Hun var alene i vognen sammen med den 27-årige afrikaneren, Bashiri Sahabu, og et mannlig bekjentskap av ham. Så snart toget forlot sentralstasjonen gikk afrikaneren bort til jenten og slo henne i hodet. Da jenta flyktet gjennom vognen fulgte Sahabu etter og ga henne et nytt slag mot hodet og presset hånden tett mot buken.

Ved en tilfeldighet så to sivilkledde politimenn hendelsen gjennom vinduet i vognen foran og de grep inn mot lovbryteren da toget stoppet. Påtalemyndigheten krever nå at afrikaneren blir dømt for voldtektsforsøk.

http://www.friatider.se/skr-ckupplevelse-f-r-flicka-p-t-banan-jagades-och-slogs-ned-p-t-get

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *