Terroren fortsetter som før i IS-kontrollerte områder

Den islamske staten har fremdeles kontroll i små enklaver i Syria. Der fortsetter terroren mot sivilbefolkningen som før, skriver den amerikanske tenketanken Clarion Project. I landsbyen Al-Shajara ble nylig en kvinne steinet til døde, mens to unge menn fikk 80 piskeslag hver.

Selv om kvinnen bodde hos ektemannen beskyldte terrorgruppen henne for utroskap. En innbygger forteller: “Khalid ibn al-Walid hæren, en ISIS-organisasjon, brast inn i en leilighet for fem dager siden og arresterte alle menneskene inni. Senere, på hovedtorget, fremstilte ISIS to ungdommer og en kvinne som var i leiligheten på den tiden, og sa at de alle ble arrestert for utroskap. De steinet kvinnen til døden fordi hun var gift og ungdommene ble pisket, hver av dem 80 ganger uten barmhjertighet fordi de var single».

“Kvinnenes ektemann var i leiligheten da ISIS-terrorister tok seg inn i den, men han klarte å flykte og er nå i et område kontrollert av den fri syriske hæren. Folk i byen hadde spredt rykter til ISIS om at det skjedde utroskap skjedde i leiligheten. “.

I mellomtiden er fire av ISIS ‘verste bødler nylig fanget, skriver Clarion Project. Ahmed Ben-Nassar ble fanget og henrettet i Libya. Nassar, et ledende medlem av ISIS, ble kalt “slakteren av ISIS” og var kjent for å være en av de mest barbariske terroristene. Han var kjent for å kutte av ørene og nesene på de han drepte, og ødelegge øynene deres. Sikkerhetsstyrker i Sør-Tyrkia arresterte tre andre ISIS-bødler som hadde kommet seg illegalt inn i landet.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *