Israel rangert som åttende mektigste land i verden

Israel har blitt rangert blant de 10 mest kraftfulle og innovative landene i verden i to separate undersøkelser som ble publisert denne uken av store amerikanske medier, skriver JNS. I sin undersøkelse av verdens mektigste land rangerte US News and World Report Israel som den 8. mektigste nasjonen basert på sin militære styrke, sterke internasjonale allianser og økonomisk og politisk innflytelse.

Undersøkelsen, utført i samarbeid med Wharton School of University of Pennsylvania og BAV Group, er basert på data samlet fra rundt 21.000 personer i fire forskjellige globale regioner som ble bedt om å vurdere 80 nasjoner med bestemte kvaliteter.

I en egen undersøkelse rangerte Bloombergs finansielle nyhetsbyrå Israel som verdens tiende mest innovative land, basert på oppstartsnasjonens utgifter til forskning og utvikling, i tillegg til antall offentlighandlede høyteknologiske selskaper.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *