Ville hjelpe palestinske forretningsfolk, måtte flykte

USA har engasjert seg i et langsiktig arbeid for å skape økonomiske muligheter for palestinerne. Men det er ikke mye takk å få. Tirsdag ble det arrangert en konferanse i Betlehem i samarbeid med det palestinske handelskammeret. Det endte med at de amerikanske foredragsholderne og ekspertene måtte flykte fra voldelig demonstranter, skriver World Israel News.

Programmet for arrangementet var hundre prosent ikke-politisk. Lokale forretningsfolk ble trent opp i digital handel av en amerikansk ekspert og en delegasjon fra det amerikanske konsulatet i Jerusalem, skriver telegrambyrået AFP. Arrangementet måtte avbrytes. Den palestinske mobben kastet tomater i delegasjonens bil da de dro og sparket kjøretøyene, rapporterer byråer.

“Vi ble overrasket da en rekke sinte demonstranter holdt en ekstraordinær protest, noe som tvang oss til å avslutte kurset og den amerikanske treneren dro straks sammen med den amerikanske konsulatdelegasjonen,” forklarer Samir Hazboun, leder av det palestinske handelskammeret i Betlehem.

https://worldisraelnews.com/us-delegation-flees-palestinian-mob-bethlehem/

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *