Belgierne føler seg invandert

Den massive økningen i andelen muslimske innvandrere i Belgia de siste årene har resultert i at to tredjedeler av belgier føler at deres nasjon blir “stadig mer invadert”, ifølge en ny studie, skriver Breitbart. Denne følelsen var spesielt markert blant respondentene til den detaljerte undersøkelsen i alderen 65 og over, hvorav 84 prosent av dem mente at tilstrømningen av innvandrere og flyktninger minnet om en invasjon.

Samlet sett mente to tredjedeler av de 4 734 menneskene som ble spurt i undersøkelsen at det var “for mange innvandrere i Belgia”, mens 77 prosent var enige med uttalelsen: “I dag føler vi oss ikke lenger hjemme som vi gjorde før massemigrasjonen.

Undersøkelsen var ifølge Breitbart et initiativ fra den offentlige kringkasteren RTBF og den liberale avisen Le Soir, utført av sosiologiforskningsinstituttet Survey and Action.

Ifølge 74 prosent av de undersøkte personer, er islam “ikke en tolerant religion”, mens 60 prosent sier at tilstedeværelsen av så mange muslimer i deres nasjon utgjør en trussel mot deres identitet. Bare 12 prosent sa at de tror at religionen er “en kilde til berikelse” for Belgia.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *