Skulle bare kjøpe en flaske vin

Naboene til supermarkedet i byen Apatity i Murmansk, Russland, hørte natt til 10. Januar et forferdelig spetakkel.

Da de tittet ut av vinduene for å se hva som hadde skjedde fikk de se en militær beltevogn som hadde kjørt rett inn i lokalbutikken. En mann i slutten av 20-årene hadde tidligere på morgenen stjålet beltevogna fra et motorsportanlegg, kjørt den gjennom en skog, og videre fram til byen, melder nyhetsbyrået Hibinform.

Sjåføren hadde problemer med å svinge i en smal gate, kjørte på en en personbil, og deretter pløyde rett inn i vinduet på butikken. Mannen bykset rett inn i butikken, tok med seg en flaske vin for deretter å kjøre beltevogna bort fra stedet i full fart. Da han ble pågrepet, overga den lystige vin tyven seg uten videre trøbbel.

Mange vitner til det absurde opptrinnet mente at mannen virket som om han kanskje hadde tatt seg et glass eller to – eller tre – før han skulle på handletur.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *