Tysker kastet ølflaske mot politiet, fikk tre og et halvt år i fengsel

Under G20-møtet i Hamburg i juli i fjor kastet 28 år gamle Christian R en knust ølflaske mot en polititjenestemann, som ble lettere skadet i hånden. Nå får han så det svir. En tysk rett har dømt han til fengsel i tre og et halvt år, skriver Berliner Zeitung. Det er den strengeste straffen som så langt er gitt i forbindelse med opptøyene under toppmøtet.

Ifølge juryen tok den 28 år gamle tysken en ølflaske, banket bunnen av og kastet deretter den skarpe enden mot tjenestemenn i Schanzenviertel. En politimann ble truffet og lettere skadet. Tiltalte ble funnet skyldig i farlig kroppsskade, angrep på politimenn og alvorlig brudd på ro og orden.

https://www.bz-berlin.de/deutschland/dreieinhalb-jahre-haft-fuer-flaschenwurf-auf-polizist-bei-g20-gipfel

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *