Opera vurderer å stille som presidentkandidat i 2020

Opera vil kunne stille som president i 2020 Jeg liker Oprah, sier president Donald Trump, men han tar president ambisjonene med knusende ro.

Han poengterer at han vi slå henne om hun stiller som demokratisk presidentkandidat, melder Ekstra bladet. Etter Oprah Winfreys sin tale under Golden Globe Awards, har ryktene gått om Oprah vil stille som presidentkandidat ved det kommende valget i 2020. Demokratenes som fortsatt er i sjokk etter Hillary Clintons nederlag til Trump i 2016, aviser ikke ideen om at hun ville kunne stille.

 

Operas venn Gayle King, som også er en kjent TV-personlighet tror ikke Opera på dette tisunket vil stille som kandidat. Hun legger forøvrig til at etter og ha fulgt Operas TV show i flere år, så kan hun plutselig forandre mening.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *