Nok en gang: Terroristen var asylsøker

Det har lenge vært fryktet at den voldsomme asylstrømmen til Europa de siste tre årene gjorde det mulig for IS-tilhengere og andre potensielle islamske terrorister å ta seg in i Europa. I ettertid har det vist seg at flere asylsøkere har stått bak alvorlige terrorhandlinger. Torsdag skjedde det på nytt: I Irland.

En 24 år gammel japaner som arbeidet i den irske byen Dundalk ble stukket ned med kniv tidlig på morgenen. Knivstikkeren angrep deretter to irer to ulike steder i byen, før han ble arrestert. Ifølge den britiske avisen Daily Mail var angriperen en asylsøker fra Nord-Afrika. Japaneren døde av knivstikkene. De andre to fikk bare lettere skader.

Angriperen viste seg å være en 18 år gammel asylsøker fra Egypt, som hadde vært i kontakt med politiet på nyttårsdag med hensyn til hans innvandringsstatus, skriver Daily Mail.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5231769/One-person-dead-random-stabbing-attacks-Ireland.html

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *