Meling: Mulla Krekar blir uansett i Norge

Det er nå en kamp mellom Brynjar Meling og justisminister Per-Willy Amundsen. Meling har på ingen måte noen tro på at hans klient vil bli utlevert til Italia. Meling bare fnyser av uttalelsene til justisminister Per-Willy Amundsen FrP.

Amundsen var derimot klar i sin tale til VG 04.01.2018 « Dersom han blir dømt i Italia, så skal han sone i Italia, det skal jeg sørge for» sa en selvsikker Amundsen, som nå tydeligvis satser alt på et kort. Meling derimot slår tilbake med følgende kommentar: «Hvorfor skal jeg tro på det når e-postkorrespondansen mellom politikerne i Norge og Italia viser at dette er en politisk sak og ikke en sak om terror? Jeg kunne ønske at justisministeren kunne konkretisere hvilke straffbare handlinger som skulle ha noe med Italia å gjøre»

Den italienske terrorsaken mot mulla Krekar og fem andre personer starter 15. januar. Italienske myndigheter hevder Najmuddin Faraj Ahmad, kjent som mulla Krekar, leder et terrornettverk kalt Rawti Shax med tilknytning til ekstremistgruppa IS. Bare tiden vil vise om det er justisminister Per-Willy Amunsen, eller Brynjar Meling med sin klient Mulla Krekar som går seirende ut av saken.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *