Liberalt ungdomsforbund vil legalisere Incest og nekrofili

Den liberale ungdomsforbundet, LUF, har fått sterk kritkk etter at forslaget med at søsken som er over 15 kan ha sex sammen hvis de ønsker det.

Forbundet forteller selv at forslaget kan bli sett på som noe uvanlig, men at ingenting bør forbys kun fordi det blir sett på som ekkelt. Det kontroversielle utspillet har fått flere til å reagere skriver Aftonbladet.

Det svært så liberale ugdomsforbundet vil også gjøre nekrofili lovlig, og mener at hvis det står i testamentet at en person tillater det kan andre å ha sex med liket etter ens død. LUF har en rekke ganger kommetr med harde anfall mot Jimmy Åkesson og Sverigedomakraterna, som de kaller rasister.

LUF er også en fanatisk EU tilhenger orginisasjon. De støtter opp om de liberale kreftene i EU systemet som helst vil kvitte seg med partier som Sverigedemokraterna, Dansk Folkeparti og Front National, som 247avisen tidligere har hatt en reportage om.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *