Vidar Kleppe: Selvsagt må Norge ha tvangsvaksinering av asylsøkere og flyktninger

247Avisens omtale om mesling epidemien som startet i Sverige, har nå nådd sør Norge. Helse Sør/Øst har satt i gang en rekke tiltak for å begrense utbredelsen. Flere aktører mener det nå er på sin plass å tvangsvaksinere  alle flyktninger og asylsøkere som kommer til landet. Ikke bare meslinger, men også for hiv og andre sykdommer.
Vidar Kleppe Demokratene i Norge sin politiske nestleder fremmet følgende forslag allerede på stortinget i 1992: “Stortinget ber Regjeringen fremlegge forslag som resulterer i at det innføres obligatorisk hiv- eller aidstest av alle som søker oppholdstillatelse i Norge.”
Vidar Kleppe sier i dag til 247Avisen at hans bekymring over situasjonen er ikke bare basert på registrerte smittetilfeller, men også på det store antallet innbyggere som utsettes for risikoeksponering for smitte og farlige sykdommer.  Nok er nok, jeg sier stopp!
Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *