En vanlig måned i Storbritannia: Flere terrorplaner avverget

Den muslimske befolkningen i Storbritannia overgikk 4,1 millioner i 2017 til å bli rundt 6,3% av den samlede befolkningen på 64 millioner, ifølge en nylig studie om veksten av den muslimske befolkningen i Europa. Den raske veksten av Storbritannias muslimske befolkning kan tilskrives innvandring, høy fødselsrater og konverteringer til islam Søren Kern i den amerikanske tenketanken Gatestone Institute har sett på noen av konsekvensene. En av dem er økt terrorfare.

Bare i desember ble det avdekket flere alvorlige terrorplaner, og det falt flere dommer over tidligere avslørte terrorplaner. Den britiske forsvarsministeren, Gavin Williamson, gikk ut med en klar advarsel. Han gjorde det klart at han ville nekte de resterende 270 britiske statsborgerne som reiste til Syria, men enda ikke var kommet tilbake til Storbritannia, innreise.

“Jeg tror ikke at noen terrorist, uansett om de kommer fra dette landet eller noen andre, burde få lov til å komme tilbake til dette landet,” sa han til Daily Mail. “Vi bør gjøre alt vi kan gjøre for å ødelegge og eliminere den trusselen.»

6. desember ble Naa’imur Zakariyah Rahman, en 20 år gammel britisk statsborger med opprinnelse fra Bangladesh, tiltalt for å ha planlagt å myrde statsminister Theresa May, skriver Søren Kern. Den påståtte planen involverte detonering av en selvmordsbombevest ved sikkerhetsportene utenfor 10 Downing Street, den offisielle residensen og kontoret til den britiske statsministeren.

Dagen etter ble Husnain Rashid, en 31 år gammel britisk statsborger fra Lancashire, arrestert for å oppmuntre jihadister til å angripe prins George på hans grunnskole. Han ble også anklaget for å ha oppfordret til angrep på det jødiske samfunnet, og på britiske sportsstadioner, i en rekke krypterte meldinger.

19. desember ble fire menn arrestert i Sør-Yorkshire og Derbyshire, med mistanke om å planlegge et overhengende jihadistisk angrep. Dagen etter ble Mohammed Awan, den 24 år gamle broren til en islamsk stats selvmordsbomber, dømt til ti års fengsel for terrorhandlinger.

22. desember advarte Bradfords bydelsordfører Arshad Hussain om at det var “mange områder i denne byen” der folk var redd for å gå, avhengig av deres etnisitet. Hans kommentar kom etter at musimske ungdommer angrep tre puber i byen. “Disse var de eneste hvite bedriftene i området,” sa han. “Ingen andre bedrifter ble angrepet. De ble målrettet fordi de var hvite. Det er så mange områder i denne byen hvor hvite mennesker er redd for å gå inn i. Jeg tror vi er på vei mot katastrofe,” la han til.

Helt på slutten av fjoråret, 29.desember, ble de store områdene i Øst-, Nord- og Sør-London erklært “no-go-zoner” av leveransebedrifter på grunn av en epidemi av syreangrep. London har flere syreangrep per innbygger enn noen annen by i verden, ifølge Labour-politikeren Stephen Timms, skriver Søren Kern.

https://www.gatestoneinstitute.org/11648/britain-islamization-2017

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *