Voldtekstbølgen eskalerer i Malmö

Den senere tids voldtektsbølge i sentrale deler av Malmö har krevd et nytt offer melder Sydsvenskan. Ugjerningen skal ha skjedd natt til 5 Januar. Denne gangen tok saken en bisarr vending.

Voldtekts offeret har stukket av fra politiet. Politiet har flere vitner som observerte ugjerningen, men de vil ikke ut med hvor nøyaktig det skjedde. Det politiet kan bekrefte er at det skal ha skjedd i sentrale deler av Malmö. Politiet ser så alvorlig på saken at de har selv opprettet en egen anmeldelse i saken.

Politiets pressetalsmann Nils Norling vil ikke ut med fler opplysninger før saken er nærmere etterforsket. Kvinner i Malmö lever i konstant frykt. Det ser ikke ut som om politiet har kommet noe nevneverdig nærmere noen løsning på voldtekstbølgen som nå terroriserer byen. 247avisen vil følge den videre utviklingen

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *