Politikere går fra Moderaterna til fordel for SD

Den siste i rekken er den profilerte politikeren Lage Hortlun. Det er en stigende misnøye i rekkene i det som betegnes som en totalt feilslått innvandringspolitikk melder SVT.

Hortlund er i likhet med andre som har, og er i ferd med og forlate partiet til fordel for SD, kommet i den situasjonen at de ikke kjenner igjen sitt eget parti. Partiet har nå blitt et parti for fri innvandring mener de. Mye av harmen som råder i partiet er avtalen Fredrik Reinfeldt gjorde med Miljöpartiet i 2011.

Avtalen har blitt fullstendig feilslått. Skattebetalerne blir nå belastet på et sett som mange politikere i Moderaterna ikke lenger kan være med på, det hele anses som et dirkete svik mot befolkningen fra dem som nå går til SD. Det hele begynte helt tilbake til valget 2010. Reinfeldt valgte da det det venstre ekstreme Miljöpartiet som samarbeidpartner, de som heller da ville samarbeide med SD ble fullstendig overkjørt av Reinfeldt.

Resultatet ser vi dag. Illegale innvandrere har bla. nå full rett til helsevern, barn av illegale innvandrere har også rett til full skolegang. Sverige er i dag utsatt for en ukontrollert masseinnvandring som ikke ser ut til og stoppe grunnet et naivt regjeringsapparat som ikke er villig til og ta de nødvendige beslutningene i det som best kan sammenlignes med en tikkende bombe.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *