Liberale krefter i EU vil fjerne nasjonale partier

Partier som Dansk Folkeparti, Sverigedemokraterna og Front National skal på sikt forbys om det går slik sentrale krefter i EU systemet ønsker seg, skriver Jyllands-Posten. Om Norge hadde vært medlem av EU ville et parti som Demokratene i Norge ikke kunne stille til valg grunnet en streng innvandringspolitikk, og en sterk motstand mot EØS.

Det er den såkalte føderalist alliansen i EU parlamentet som nå benytter anledningen etter Storbritannias Brexit. Det var partier som UKIP som var den direkte årsaken til Brexit, dette har falt sterke krefter i EU parlamentet hardt for brystet. Det arbeides i kulissene med det de kaller «Felles Europeiske lister», det skal også ut i fra dette bli valg en «Super President» for Europas forente stater om føderalistene får det som de vil, de står også nå sterkere nå som de har blitt kvitt de «besværlige britene».

 

Resultatet av dette om det noen gang skulle bli en realitet er skremmende, det hele minner om diktatoriske holdninger fra land vi ikke vil sammenligne oss med. De som vil tjene på dette er partier som Angela Merkels CDU. De store taperne i dette systemet vil bli partier som tidligere nevnt: Front National, Dansk Folkeparti og Sverigedemokraterna.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *