Voldtektbølgen fortsetter i Malmø

Det var natt til den 29 Desember en ny anmeldelse om grov voldtekt ble meldt inn til politiet, melder Sydsvenskan- Denne gangen var det bydelen Högaholm som ble rammet.. Politiet mistenker også denne gangen at det var flere voldtektsmenn som utfører ugjerningene. Politiet vil ikke heller denne gangen kommentere etnisiteten på voldsmennene.

En egen profilgruppe i rene FBI stil er nå kalt inn, kvinner lever nå i konstant frykt for volden. Politiet opplyser at den 18 årige kvinnen har fysiske skader etter det brutale overfallet. Mats Karlsson, politiets talsmann bedyrer at de tar saken på største alvor. Et stort område er avsperret der en ibland skal ha funnet DNA. Politiet skal også ha en rekke andre spor i saken, men vil i henhold til etterforskningen ikke utdype dette noe mer. Politiet har også fått mer resurser satt inn i saken. Mats Karlsson håper at når spesialgruppen kommer fra Stockholm i neste uke så vil det bli fler svar. Når han blir spurt om kvinner nå kan føle seg trygge blir han vag i sitt svar. « Politiet kan ikke love trygghet, vi skal gjøre vår jobb der vi skal sette inn alle de resurser vi har,» avslutter han

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *