Fryktet mesling epidemi sprer seg i Skåne

Fryktet mesling epidemi sprer seg i Skåne Mesling epidemien har lenge vært fryktet. Bakteppet for epidemien er den ukontrollerte masseinnvandringen som rammer landsdelen Skåne.

Helsemyndighetene har nå gått til det drastiske skrittet at all helsepersonell som omgås pasienter skal nå vaksineres melder Sydsvenskan. Det er også et krav at alle nyansatte i helsesektoren i Skåne län (fylke) også skal vaksineres. Det var 10 Desember mesling epidemien ble oppdaget, tolv tilfeller ble da registrert. Sahlgrenska Universitetssjukhuset slo da alarm og gikk da ut med de første varslene, etter det kan de se ut som at epiedemien kan være ute av kontroll. Epidemiologen Tiia Lepp uttaler til media at på vegne av helsemyndighetene at meslinger kan spesielt føre til store komplikasjoner for barn.

 

Panikken og sinne brer seg i befolkningen, myndighetene i Stockholm har ingen planer om og tvangsvaksinere de nye tusenvis av flyktninger som vil komme i nærmeste fremtid, det hele kan nok en gang bare anses som nok et eksempel på en fullstendig mislykket innvandringspolitikk.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *