Bli Facebook-venn med Mossad

Mossad, kjent som den kanskje mest ærerike og effektive etterretningstjenesten i verden, vil være din Facebook-venn, skriver Breaking Israel News. Israels nasjonale etterretningstjeneste har lansert en Facebook-side som er rettet spesielt mot å finne nye rekrutter. Arbeidene som tilbys varierer fra datasikkerhetsstillinger til feltagentarbeid.

Ifølge byrået vil annonser på Facebook muliggjøre en mer effektiv rekrutteringsprosess, og gi dem tilgang til de mest kvalifiserte søkerne.

Mossad har også tidligere brukt fantasifulle metoder for å rekruttere medarbeidere. Ifølge Breaking Israel News har etterretningsorganisasjonen blant annet kjøpt annonseplass i aviser for å publisere gåter og spørrekonkurranser, og stilt som krav at alle som ønsket å søke om jobb først måtte løse dem. Over 25 000 reagerte på annonsene, hvorav bare et dusin endte opp med å bli rekruttert.

Nylig utstedte Hamas sikkerhetsvarsler til innbyggerne i Gaza-stripen, der de beskyldte Israel for å bruke regjeringens arabisktalende sider til å “forgifte ung arabers sinn og rekruttere dem som agenter for Israel. “

https://www.breakingisraelnews.com/99722/mossad-turns-social-media-recruitment/?utm_source=Breaking+Israel+News&utm_campaign=58518e5e20-BIN_morning_12_17&utm_medium=email&utm_term=0_b6d3627f72-58518e5e20-86954221&mc_cid=58518e5e20&mc_eid=9d2d6939aa#/

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *