Gambisk innvandrer ville fjerne korset fra Milanos juletre

En 21-årig gambier ble arrestert lille julaften mens han prøvde å fjerne korset fra et juletre i den italienske byen Milano, skriver Voice of Europe. Juletreet er plassert på “Piazza Duca D’Aosta”, foran byens jernbanestasjon. Ifølge italiensk media ønsket innvandreren å fjerne korset fordi han mente “det ikke var bra”.

Politiet reagerte raskt og tvang mannen til å avbryte sitt forsøk. Afrikaneren ble identifisert og tatt til politistasjonen. Han vil bli siktet for å forårsake skade.

Tidligere har en italiensk by fjernet sitt juletre fra rådhuset fordi det “ville skade følelsene” til en besøkende muslimsk organisasjon, skriver Voice of Europe. Det skjedde i byen Bolzano. Årsaken var at juletreet kunne «skade deres følelser eller fornærme dem.”

Byens rådhusjuletre var dekorert av foreningen for idrettsveteraner som en forberedelse til en årlig prisutdelingsseremoni. De dekorerte også stedet med julesymboler. Men en dag mottok presidenten for veteranforeningen en telefonsamtale fra rådhuset. Han ble bedt om å fjerne juletre og dekorasjoner fordi rådhuset skulle bli besøkt av den muslimske foreningen, skriver Voice of Europe.

https://voiceofeurope.com/2017/12/italian-town-removes-christmas-tree-from-town-hall-for-muslims/

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *