Integreringen går seg ikke til

Statistisk Sentralbyrås statistikk om kriminalitet basert på landbakgrunn viser at innvandrere og deres etterkommere er massivt overrepresentert i kriminalstatistikken. At innvandrere er langt mer kriminelle enn befolkningen for øvrig, overrasker ikke FrPs innvandringspolitiske talsmann, Jon Helgheim, men at andregenerasjonsinnvandrere, som er norskfødte, er enda mer kriminelle enn sine foreldre mener han er oppsiktsvekkende.

 «Sosialistenes tese om at «integreringen går seg til» må nå begraves en gang for alle», sier han til Fremskrittspartiets nettside frp.no.

Statistikken viser også at det er store forskjeller mellom innvandrergruppene. Størst overrepresentasjon er blant de såkalte R3-landene, altså ikke-vestlige land. «Når politikere inviterer asylsøkere og flyktninger til å komme til Norge, gambler de med folks sikkerhet. Det må med i betraktningen at vi får mer kriminalitet jo flere utlendinger som kommer. Hadde FrPs innvandringspolitikk blitt lyttet til tidligere, kunne mye av dette vært unngått», sier Helgheim.

FrP har i flere tiår advart mot konsekvensene av uansvarlig innvandring, men har av venstresiden blitt avfeid for å spre fremmedfrykt.

«Mye av denne kriminaliteten kunne vi vært foruten. Norske politikere har utsatt befolkningen for et tvilsomt og risikofylt eksperiment ved å forvandle samfunnet om til et multikulturelt samfunn hvor store deler av befolkningen har liten eller ingen tilknytning og lojalitet til nasjonen. Innvandringen fra ikke-vestlige land er fremdeles altfor høy og utgjør en så stor risiko at den burde stanses helt til vi har kontroll på integreringen og kriminalitetsutviklingen» mener Helgheim.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *