Roper død over jødene i svenske gater

Roper død over jødene i svenske gater

Fredag kveld demonstrerte rundt 200 svenske muslimer i gatene i Malmø. De protesterte mot Donald Trumps beslutning om å flytte den amerikanske ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem, men det var jødene som fikk unngjelde. De skal drepes, lovet demonstrantene. Ifølge Sveriges Radio viftet de med palestinske flagg, mens de ropte «Vi vil ha vår frihet tilbake, og vi vil skyte jødene».

Malmø er Sveriges nest største by. 7 prosent av innbyggerne kommer fra Midt Østen, skriver den israelske avisen Haaretz. Dagen etter at de 200 svenske muslimene oppfordret til å drepe jøder i Malmø, ble det kastet brannbomber mot en synagoge i Gøteborg.

 

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/löfven-etter-angrep-på-synagoge-gjerningsmennene-skal-stilles-til-ansvar/ar-BBGrAax?li=AAb27D5&ocid=spartanntp

 

https://www.haaretz.com/world-news/europe/1.827874

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *