Beskylder USA og Israel for å stå bak terroren i Egypt

Hvem var ansvarlig for den grufulle masseslaktingen av bedende muslimer i en moske i Egypt nylig? Uansett hvilken organisasjon som stod bak, så stod USA og Israel bak denne organisasjonen. De israelske jødene, godt støttet av USA, var bakmennene. Det hevder en representant for de palestinske selvstyremyndighetene. Målet skal ha vært å svekke Egypt.

Bak de vanvittige påstandene om at USA og Israel var ansvarlig for massakrene 24.november, der 305 mennesker ble drept, står en skribent i de palestinske selvstyremyndighetenes offisielle avis, skriver avisen Algemeiner.

Terroristene som pepret moskeen med maskingeværkuler vinket med ISIS-flagget under angrepet, og det har ikke kommet fram noe som indikerer involvering av noen annen gruppe eller regjering. Både Israel og USA fordømte massakren, skriver avisen. Den IS-tilknyttede terrorgruppen som holder til i den nordlige delen av Sinai har vært aktiv i flere år og har utført flere angrep mot egyptiske militære og sivile.

Ikke desto mindre skriver spaltisten Omar Hilmi Al-Ghoul 26. november i Al-Hayat Al-Jadida at tiden vil fortelle at de som står bak, uavhengig av navnet på organisasjonen som de tilhører, er Israel og USA. “

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *