Tyskland: Nå har selv innvandringsliberale ordførere fått nok

Salzgitter er en by sørøst i Tyskland i delstaten Niedersachsen med rundt 105 000 innbyggere. Ordføreren var tilhenger av å ta imot flyktninger, og tok imot en høyere andel innvandrere i forhold til befolkningen enn noen annen by i Tyskland. 5800 innbyggere er kommet til byen. Og nå har selv den liberale ordføreren fått nok, skriver den engelske avisen Daily Mail.

“Akkurat nå er vi overveldet. Vi har mottatt for mange på for kort tid. Lokalbefolkningen har frykt for fremtiden,» innrømmer han.

Problemene er i ferd med å bli veldig synlige. Selv de innvandrerne som bor i Salzgitter er enig om at det er krise, skriver Daily Mail. De har snakket med en av dem, den 32 år gamle Khaled Rasti fra Syria, som kom fra Damaskus sammen med sin kone og et barn. «Ikke alle kan komme. Det er ingen steder å sove og ingen ledige stoler på skolen,» sier han.

91 prosent av innvandrerne i byen er i dag jobbløse og lever av velferdsgoder, ifølge en statistikk fra byens myndigheter. Det er ikke mye bedre andre steder. 84 prosent av innvandrere som er kommet til Tyskland de siste årene er arbeidsledige. En av veldedighetsorganisasjonene som prøver å skaffe dem jobber, sier til Daily Mail at de bare er kvalifisert for de enkleste jobben på grunn av lav utdanning. «Vi har ikke jobben som disse menneskene kan ta,» forklarer en frivillig.

At de fleste av innvandrerne er muslimer gjør ikke bekymringen mindre. Allerede er seks prosent av den tyske befolkningen muslimsk. Og nylig offentliggjorde en internasjonal tenketank tall som viste at denne prosenten bare vil øke i årene fremover, og spådde at Europas muslimske befolkning vil dobles innen 2050, på grunn av migrasjon og høye fødselstall blant dem som allerede har kommet til kontinentet.

Pew Research Center, et av verdens mest anerkjente opinions,- og analyseinstitutter, anslår at dersom både vanlig innvandring og de store flyktningstrømmene vil fortsette, vil dette dypt kristne landet ha det høyeste antall muslimer i EU innen 2050. De vil da utgjøre 20 prosent av befolkningen.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5138145/Salzgitter-Germany-bans-migrants-arriving.htm

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *