Brukte svømmebasseng til toalett

Mandag måtte terapibassenget i «eventyrbadet» Sydpoolen i Södertälje i Sverige stenges for rengjøring etter at det ble oppdaget at noen hadde gjort sitt fornødne i bassenget. Konsistensen var slik at ledelsen ved bassenget fastslår overfor Sveriges TV at det ikke var barn som var skyldige.

«Dette har også hendt tidligere, og flere andre badehus har også fortalt om problemer med både avføring og andre negative bakterier. Mennesker oppfører seg dårligere enn de gjorde tidligere, virker det som. Og iblant gjør man sine naturlige behov i vannet. Det er svært uhygienisk og ikke noe som hører hjemme på et bad,» sier Christer Zaar, som representerer firmaet Actic som eier «eventyrbadet», til den svenske avisen Aftonbladet.

 Problemer med uønsket adferd i offentlige svømmebasseng og badeanlegg har også blitt stadig mer synlig i andre europeiske land de siste årene. I 2016, etter den store innvandringsstrømmen til Tyskland, skrev den tyske avisen Bild at tyskere flyktet fra sine lokale badeland etter at asylsøkere skal ha masturbert i boblebadet, bæsjet i barnebassenget og brutt seg inn i jentegarderoben hvor de forgrep seg mot kvinnelige badegjester.
 Hendelsene skal i ett tilfelle ha blitt fanget på overvåkingsfilm. Et badeland utestengte ikke-vestlige innvandrere fra å komme inn på området etter at en gruppe menn hadde begått en rekke obskøne og frastøtende handlinger. Blant annet masturberte de i boblebadet. Et annet opptak viste at de forurenset barnebassenget ved å gjøre sitt fornødne der.

.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *