Var så pen at han «så ut som en homofil», drept av IS

Den irakiske skuespilleren Karar Nushi ble ansett som en av de mest talentfulle skuespillerne i Irak. Karar var ung, begavet og vakker. For vakker for den islamske statens jihadister, viste det seg. Irakiske medier rapporterer at skuespilleren ble funnet død mandag i en handlegate i hovedstaden Bagdad. Liket bar preg av at han var blitt grusomt torturert og deretter brutalt drept, skriver den østerrikske nettportalen OE24.

Hans familie mistenker at tilhengerne av terrormilitsen ISIS står bak det grusomme mordet. Karar har gjentatte ganger de siste månedene mottatt drapstrusler. Årsaken var hans utseende. Personene bak drapstruslene hevdet at han var homofil på grunn av hans lange, blonde hår og hans stramme kler.

http://www.oe24.at/welt/Zu-schoen-Jihadisten-toeten-Maenner-Model/290197812?utm_source=outbrain&utm_campaign=amplify

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *