Stanset sannsynlig terror mot kirker

Politiet i i Dearborn Heights i den amerikanske delstaten Michigan har funnet en pose med en pistol, et notat som omhandler vold, og kart over to kirker og en moske kjent for å være moderat, melder Fox News. Posen var gjemt i gresset nær et folkerikt område, og ble funnet ved en tilfeldighet. Innholdet indikerer at det var flere alvorlige terrorhandlinger under planlegging.

Kartene forklarte ganske tydelig hvor massakrene var tenkt å finne sted. Et kart førte til Westminster Presbyterian Church i Grand Rapids, et annet viste ruten fra Dearborn Heights til Masjid Bilal-moskeen i Canton, og det tredje kartet inneholdt veibeskrivelsen til St. Paul Lutheran Church i Dearborn. De tre sannsynlige terrormålene har nå fått spesiell beskyttelse.

http://www.fox2detroit.com/news/local-news/gun-maps-to-churches-and-mosque-found-in-abandoned-bag-in-dearborn-hts

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *