Livstruende skadet av terrorist

To israelere ble skadet i formiddag, en av dem alvorlig, da en palestinsk terrorist kjørte dem ned med en bil med overlegg. Hendelsen skjedde i Gush Etzion-området på Vestbredden, skriver den israelske avisen Israel Hayom. Etter den siste påkjørselen forsøkte den 17 år gamle terroristen å stikke soldater med kniv, men ble skutt før han lyktes i å skade noen av dem. 

De to ofrene og terroristen ble fraktet til et sykehus i Jerusalem. Det ene offeret rapporteres å være hardt skadet. Det andre offeret, David Ramati, forteller til avisen at han så terroristen smilte bredt da han styrte bilen mot ham.

Han var på vei til jobb da han så en araber i en lastebil på høyre side av veien, som gjorde en sving og kom tilbake mot ham. «Jeg så ansiktet hans med et stort smil. Jeg grep etter pistolen min, men skjønte at jeg ikke hadde tid. Han kom mot meg med stor fart,» forteller han. Ramati ble kastet 10-11 meter gjennom luften, men ble bare lettere skadet.

Terroristen kjørte videre og traff det andre offeret, som ble livstruende skadet, før han angrep soldater med en kniv. Også terroristen som ble skutt av soldatene skal være i en kritisk tilstand.

http://www.israelhayom.com/2017/11/17/two-israelis-hurt-in-gush-etzion-ramming-attack/

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *