Politiet vil ikke oppgi hudfarge, høyde og etnisitet

Voldtektsbølgen som igjen rammer sentrale deler Malmö krevde natt til 15. November et nytt offer, melder Sydsvenskan.

En rekke menn er under etterforskning for å ha brutalt voldtatt «en vuxen kvinna», eller hva vi på godt norsk kaller en eldre dame. Brutaliteten har tydeligvis ingen grenser. Det var det belastede innvandrer område Södervärn  som igjen sto fokus.

Grov voldtekt

Politiet betegner den siste hendelsen som grov voldtekt. Etterforskningen fortsetter uttaler pressetalsmann Nils Norling. Voldtektbølgen er altså av et slikt omfang at politet nå har sett seg nødt til å oppnevne egen pressetalsmann.

https://www.sydsvenskan.se/2017-11-15/kvinna-misstanks-ha-valdtagits-av-flera-man-pa-sodervarn-i-natt

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *