Hagen innstilles til Nobelkomiteen, intern maktkamp i FrP

NTB melder at valgkomiteen i Fremskrittspartiet innstiller partiveteranen Carl I. Hagen til å bli medlem av Nobelkomiteen.

Den endelige beslutningen vil tas på gruppemøte klokken 15.00 i ettermiddag.

Ap- Støre negativ til Hagen

-Vi har tradisjon i Stortinget for at partiene respekterer hverandres valg. Dette er umusikalsk, sier Støre og viser til at Stortinget har sagt nei til at representanter kan sitte, og at administrasjonen har sagt at dette også skal gjelde vararepresentanter.

Intern maktkamp i FrP

Sikre kilder i FrP sentralt bekrefter ovenfor 247avisen at partiveteranen Carl I. Hagen blir vraket til fordel for Åse Michaelsen som representerte partiet på stortinget i 3 perioder. Kilden begrunner at Åse Michaelsen seiler opp som favoritt er at partiledelsen mener hun passer bedere i partiets nåværende profil.

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *