Kygos Israelopptreden provoserer Lars Gule

Etter at 247avisen i forrige uke skrev at den norske artisten Kygo skal opptre i Israel 2 desember, ber nå NRKs rikssynser, førsteamanuensis ved Høgskolen i Oslo og Akershus, Lars Gule den kjente norske verdensartisten Kygo om å tenke seg om på nytt.

Lars gule skriver følgende på sin Facebook side: “BE KYGO TENKE EN GANG TIL! Den norske artisten Kygo skal opptre i Israel. Det bør han ikke gjøre. For dette innebærer at han bidrar til å legitimere okkupantmakten og apartheidstaten Israel. Vi kan be Kygo tenke seg om en gang til – og kanskje få ham til å innstille sin opptreden i Israel.”

Kygo er ikke den eneste norske verdensartisten som planlegger konsert i Tel Aviv i Israel. Sommeren neste år vil også A-HA holde konsert i samme by.

Tross tidligere Pink Floyd-musikeren Roger Waters mangeårige kampanje for å boikotte Israel strømmer verdensartistene fortsatt til den jødiske staten, hvor både jøder og arabere er velkomne på konsertene.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *