Arrestert med kniver og Koranen, på vei til å drepe

En palestinsk mann ble arrestert utenfor en jødisk landsby på Vestbredden torsdag. En undersøkelse av ryggsekken hans viste at han hadde med seg to kniver og en kopi av Koranen, forteller det israelske politiet til The Times of Israel. Den mistenkte ble oppdaget nær inngangen til landsbyen Kochav Yaakov, nær Ramallah, av en brannmann som ringte politiet for å informere dem om den “mistenkelige mannen”.

En gruppe offiserer fra det israelske politiets spesielle patruljeenhet ble kalt til stedet og, sammen med brannmannen arresterte de mannen. En gruppe IDF-soldater ankom senere. Ved å søke på mannens ryggsekk fant de våpnene og Koranen. Ifølge politiet fortalte den mistenkte til offiserene at ryggsekken ikke var hans, men at knivene skulle brukes til å utføre et terrorangrep.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *