Sangstjerne brukte for kort shorts

I Egypt er det startet etterforskning mot den libanesiske sangstjernen Haifa Wehbe. Hun skal ha brukt en for kort shorts under en konsert, skriver den egyptiske avisen Al Arabiya. Det er den egyptiske musikkorganisasjonen som har innledet undersøkelsene. Sangerinnen risikerer å bli kastet ut av Egypt der hun har gjort stor suksess og har mange unge fans.

Det var under en konsert på American University i Kairo at sangerinnen skal ha brukt den kirte shortsen.  “Jeg ble overrasket over å høre at en journalist sendte inn en klage mot meg til Musicians Union fordi hun var imot shortsene jeg hadde på konserten på American University i Kairo. Er dette en forsettlig ting nå etter alle mine suksesser i Egypt, eller er dette moderne utseende merkelig for noen,” underer sangstjernen i en twitter.

Hennes fans skyndte seg å støtte henne og lot henne få vite at de vil fortsette å være der for henne midt i kontroversen, skriver den egyptiske avisen.

 

https://english.alarabiya.net/en/variety/2017/11/04/Haifa-Wehbe-s-scandalous-booty-shorts-stir-controversy-in-Egypt.html

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *