Naiv partileder kritiserer Jimmie Åkesson

Sverigedemokraterna leder Jimmie Åkesson og Centerpartiets leder Annie Lööf røyk mandag kveld sammen i en viktig innvandrings debatt på svensk tv.

Den innvandrings liberale partilederen Annie Lööf  snakket om partiet sitt og SD som hverandres hoved motstandere og hevdet flere uttalelser fra SD-representanter var direkte rasistiske. Hun fortsatte “Det handler om hvilken menneskesyn man har, og det er helt i strid med den jeg har som et liberalt parti.

Lööf snakket videre varmt for økt innvandring, og at Sverige måte motta langt flere asylsøkere, og fri familiegjenforening til Svergie.

Åkesson slo hardt tilbake med at dette var en politikk som ville føre landet ut i en ytterlige krise. Dette var en politikk han overhode ikke ønsket i Sverige og fortsatte:

«Dette holder ikke, Annie Lööf. Den ukontrollerte innvandringen har skapt enorme problemer i det svenske samfunnet med hensyn til velferd. Det skaper enorme problemer i segregering og utestenging. Det er lett å stå her og si at folk kan komme og bare få jobb og få sosiale goder, dette har du sagt siden tidenes morgen, men din politikk er fullstendig mislykket»

 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *