Demokratenes Vidar Kleppe : Islamsk terror må utryddes

Tirsdag denne uken ble åtte mennesker drept og elleve alvorlig skadd da en islamist kjørte en pickup inn i et sykkelfelt på Manhattan i TriBeCa-området, nær en skole, bare noen kvartaler unna World Trade Center.
Denne dødelige terror i New York viser nok en gang at den demokratiske del av verden som respekterer frihet og menneskeverd en gang for alltid må stoppe det barbariske, menneskefiendtlige og dødelige islam.
I denne viktige kampen er Israel en helt naturlig og meget kjærkommen samarbeidspartner for å lykkes i kampen for å utrydde dødelige  islamistiske terrorister som allhas-navn,  dreper uskyldige menneskeliv verden rundt. Med god hjelp i fra Israel kan det bli stopp!
Vidar Kleppe
Politisk nestleder, bystyre og fylkestingsrepresentant for Demokratene i Norge
Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *