God start for 247avisen

For rundt en måned siden startet vi 247avisen, stille og rolig uten noen medieomtale eller reklamekampanjer. Allerede den første måneden har vi hatt over 150 000 besøkende. Og besøkstallet har akselerert. Siste uken alene var det nesten 90 000 besøkende. I redaksjonen tar vi det som et bevis på at det trengs en uavhengig høyreorientert nettavis i Norge, som prioriterer nyheter som den venstreorientert pressen underslår.

 

 

Hvis norske journalister hadde fått bestemme, ville Ap, SV og Rødt fått 100 av 169 representanter på Stortinget. Rødt ville vært Norges tredje største parti. Det gjenspeiler seg i artiklene. Så Norge trenger uten tvil en objektiv høyreorientert nyhetskanal. Vi legger vekt på å presentere nyheter fra seriøse kilder, og ikke fra propagandasider, og følger normale journalistetiske spileregler. Den gode starten gir oss inspirasjon til å fortsette vårt viktige informasjnsarbeid.

Facebook Comments

En tanke om “God start for 247avisen

  • 30. oktober 2017 på 10:03
    Permalink

    “og ikke fra propagandasider …”

    Det kunne være interessant om redaksjonen forklarte nærmere, gjerne med eksempler, hva slags kilder som anser å være “propagandasider”. Min spørrende reaksjon skyldes at når det gjelder det emnet jeg beskjeftiger meg mest med, barnevern, anser jeg staten, representert gjennom Bufdir, Barne-departementet, kommunenes administrasjon og politiske styring, barnevernet selv, osv osv, å være helt klart store produsenter av propaganda som det ikke finnes saklig, fornuftig dekning for, mens de i stor grad tryller bort informasjon som kan vise dette. A4-pressen følger opp; de regner åpent offentlige etater for å være selvsagte sannhetskilder.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *