Vidar Kleppe fra Demokratene i Norge raser over EØS-avtalen

Norge sender milliarder av kroner til østeuropeiske land der de deles ut til ulike organisasjoner og formål. Det er Norge forpliktet til via EØS-avtalen. EØS-avtalen medfører og gir EU-landenes borgere og bedrifter samme tilgang og rettigheter til det norske markedet som nordmenn og bedrifter har her i landet. Dette omfatter rett til å ta arbeid, studere og bo i Norge, handel med varer, investeringer, bank og forsikring, og ikke minst kjøp og salg av tjenester.

Ut av EØS

Demokratene i Norge sier nei til arbeidsinnvandring som fører til sosial dumping, fastslår partiets politiske nestleder Vidar Kleppe. «Vi vil derfor stoppe den ukontrollerte og svarte arbeidsinnvandringen til Norge ved å si opp EØS avtalen. Vi sier Norge først, og vil kjempe for å trygge norske arbeidsplasser og arbeidstakere,» sier han til 247avisen.

«Jeg vil også kjempe for å få tilbake norske sjøfolk/arbeidere på norske skip og bli konkurranse dyktige på alle verdenshav. Demokratene i Norge vil også jobbe for å stoppe all eksport av norske velferdsordninger,» legger han til.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *