Hva har Nord-Koreas atomvåpen å gjøre med Israel?

Uten at verdenssamfunnet tilnå har reagert er verdens mest brutale diktatur i ferd med å utvikle atomvåpen. Verdens ledere er mest opptatt av diplomati og å få istand en avtale med USA og landets naboland Japan og Sør Korea. Men er det p iraksis disse landene som har grunn til å frykte Nord Koreas atomvåpenprogram.

For ti år siden ødela Israel en atomreaktor i Syria. På byggeplassen oppholdt det seg flere nordkoreanere. Syria var i ferd med å skaffe seg atomvåpen ved hjelp av nordkoreansk ekspertise. Denne videoen forteller hvorfor Nord Korea atpmvåpen er en trussel mot helt andre land enn nord koreas nabostater:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=zizjv2UDpYo

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *