Tyske CDU: Innvandringsvold kan ikke løses gjennom «forebygging»

I den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen har politiet blitt utsatt for voldelige angrep flere ganger de siste månedene. Det er i ferd med å etablere seg såkalte «ikke-gå-soner» i Dusseldorf og andre byer i delstaten, områder styrt av innvandrergjenger der etnisk tyskere ikke tør ferdes og selv politiet kvier seg for å rykke inn i, fremgår det av en reportasje i det tyske nyhetsmagasinet Zuerst.

Den sosialdemokratiske innenriksministeren Ralf Jäger hevder ifølge nyhetsmagasinet at det ikke finnes noen «no-go-områder» i delstaten. De problemene knyttet til kriminelle utlendinger som har vært har han forsøkt å løse gjennom «forebyggende tiltak». Det kristeligdemokratiske partiet CDU og det innvandringskritiske Alternativ for Tyskland, AfD, ser det helt annerledes, og får støtte fra deler av politiet, skriver Zuerst.

Politiet viser til at fysisk og psykisk vold og aktiv motstand mot politiet setter politifolk i akutt fare i flere områder i delstaten. “Den rødgrønne delstatsregjeringen har mislyktes totalt når det gjelder indre sikkerhet,” mener CDU-politikeren Gregor Golland. Han mener det har vært en feil måte å løse problemet på når man kun har satset på forebyggingsprogrammer.

Han mener det er i ferd med å etablere seg områder der innvandringsmafiaen styrer i stedet for politiet, og hevdet at medlemmene av de utenlandske klanene ler av de betingede dommene de får etter å ha spyttet på politiet, og at «kosete utdanning» og forebygging ikke hjelper mot harde kriminelle.

 Utenlandske kriminelle klaner er også et problem i den tyske hovedstaden Berlin. I forrige uke gjennomførte politiet i hovedstaden flere razziaer mot en kjent arabisk familieklan, skriver Zuerst. Klanen mistenkes for grovt bedrageri med luksusvogner og bilutleie, ifølge den tyske avisen Tagesspiegel. Den libanesiske familien har vært i politiets søkelys i flere år, og flere medlemmer av klanen er straffedømt flere ganger.

http://zuerst.de/2017/10/12/organisierte-kriminalitaet-in-berlin-grossrazzia-gegen-arabische-grossfamilie/

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *